• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ramos laat zich van zijn kleinste kant zien op training

  De zenuwen staan strak gespannen bij Real Madrid na 5 wedstrijden zonder overwinning en al helemaal bij kapitein Sergio Ramos. Op training reageerde hij zich af op een iets te enthousiaste jeugdspeler.

  Tijdens de ochtendlijke training probeerde de 21-jarige Sergio Reguilon iets te enthousiast de bal te veroveren. Dat viel niet in goede aarde bij Sergio Ramos, die Reguilon meteen de levieten las. Daarna trapte hij de bal twee keer van dichtbij op de jonge verdediger.

   

  Dinsdag neemt Real Madrid het in de Champions League op tegen Viktoria Pilzen. Zaterdag staat de kraker tegen Barcelona op het programma. De druk op coach Julen Lopetegui is immens groot. Als er niet snel een kentering komt, lijkt zijn lot bezegeld.

   

  Lopetegui beweert zelf niet bezig te zijn met een mogelijk ontslag. "Ik zal dinsdag zeker op de bank zitten. Ik steek mijn tijd niet in geruchten en ik bereid de match tegen Pilzen in alle kalmte voor. Verder kijk ik nog niet. Als jullie op zoek zijn naar een verslagen trainer zijn jullie bij mij aan het verkeerde adres", sprak Lopetegui maandag de verzamelde pers toe.

  Ramos verliest zijn zelfbeheersing:

  Ramos excuseert zich

  Sergio Ramos excuseerde zich na de training op Twitter voor zijn gedrag. "Zulke dingen gebeuren wel vaker, al is dat geen excuus. Ik had niet zo mogen reageren. We geven ons altijd helemaal op de training. Nietwaar, Regui? Uiteindelijk winnen we allemaal samen. Einde verhaal en laten we er morgen opnieuw voor gaan", schreef hij.