• home
 • video
 • pas verschenen

  Bittere pil voor Liverpool: Salah en Mané geblesseerd bij nationale ploeg

  Geen voetbal het afgelopen weekend en toch is Liverpool de grote verliezer in de Premier League. Het zag vorige week al Mo Salah geblesseerd uitvallen bij Egypte. En Sadio Mané  brak zijn linkerduim tijdens een wedstrijd met Senegal. Hoe lang ze uit zijn, is nog niet geweten.

  Mo Salah is al opnieuw in Liverpool en dat terwijl zijn land vanavond nog moet spelen tegen Swaziland. De Egyptenaar liep vorige week al een beenblessure op tijdens een kwalificatiematch voor de Afrika Cup. 

   

  Het is niet het enige slechte nieuws dat Liverpool-coach Jürgen Klopp kreeg want ook Sadio Mané ligt in de lappenmand. Hij raakte geblesseerd tijdens de match tussen Senegal en Soedan. Een scan wees vandaag uit dat zijn linkerduim gebroken is. Hij reist wel nog mee met de nationale ploeg, maar kan niet meer spelen.

   

  Wanneer de twee sterkhouders van Liverpool opnieuw inzetbaar zouden zijn, is niet bekend.