• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard twijfelt: "Nieuw contract bij Chelsea, of naar droomclub Real"

  Hazard flirt openlijk met een mogelijk vertrek naar Real Madrid.

  Eden Hazard denkt openlijk na over zijn toekomst. In een interview na de zege tegen Southampton, waar de Rode Duivel opnieuw een groot aandeel had met een doelpunt en een assist, gaf hij toe dat hij met twijfels zit. "Het ene moment wil ik blijven, maar soms sta ik op en denk ik het dat tijd is voor iets nieuws."

  Die nieuwe bestemming zou wel eens Real Madrid kunnen zijn. Dat geeft hij ook zelf toe. "Real is de beste club ter wereld. Ik wil daar niet over liegen. Ik droom al van de club sinds ik een kind ben."

   

  Toch sluit hij een mogelijke contractverlenging bij Chelsea niet uit. "Er wacht mij een moeilijke beslissing. Het gaat over mijn toekomst. Ik wil kijken wat goed is voor mij, maar ook voor Chelsea. Ik heb veel te danken aan de club."

   

  Het contract van Hazard bij Chelsea loopt af in juli 2020. Velen hopen in Londen op een verlenging. "Ik wil niet zeggen nu dat ik zal bijtekenen, om dan later te vertellen dat ik vertrek", aldus Hazard. "Het ene moment wil ik blijven, maar soms sta ik op met het idee dat het tijd is voor iets anders. We zien wel wat de toekomst brengt."

   

  Hazard won met Chelsea twee Premier League-titels, de FA Cup, de League Cup en de Europa League. Onder de nieuwe coach Maurizio Sarri lijkt de Rode Duivel met 8 goals en 3 assists in 10 matchen verder open te bloeien.