• home
 • video
 • pas verschenen

  Skeeleraarster Lollobrigida betrapt, politie houdt razzia op EK

  Giulia Lollobrigida

  Giulia Lollobrigida is een achternichtje van filmster Gina.

  Giulia Lollobrigida is voorlopig geschorst op verdenking van doping. In de urine van de skeeleraarster en schaatsster werd een middel gevonden dat gebruikt wordt om doping te maskeren.

  Giulia Lollobrigida is de jongere zus van Francesca, de grote concurrente van Sandrine Tas op het EK skeeleren. Samen wonnen ze deze week ook zilver op de aflossing, na België. Maar aan die mooie liedjes lijkt nu een einde te komen.

   

  Lollobrigida, die in de winter in de schaatshal te vinden is, werd op 21 juli tijdens de Italiaanse kampioenschappen betrapt op amiloride idroclorotiazide (Acb), een vochtafdrijvend middel dat gebruikt wordt om doping te maskeren.

   

  Zondag deed de politie op het EK in Oostende ook nog eens een inval bij de Italiaanse ploeg, nadat iemand in een vuilnisbak een injectiekatheder had gevonden van Italiaanse makelij. Die razzia leverde wel niets op.

   

  Het is nog niet duidelijk of zus Francesca, die vandaag nog (bij afwezigheid van Tas) goud won op de afvalling, donderdag wél nog zal deelnemen aan de marathon.