• home
 • video
 • pas verschenen

  Murray spuit mist over Wimbledon: "Kan niets uitsluiten"

  Andy Murray stond meteen 2 uur en 40 minuten op het terrein.

  Andy Murray heeft na een jaar blessureleed zijn comeback gemaakt op het grastoernooi van Queen's, maar verloor in de eerste ronde van Nick Kyrgios. De nederlaag deed hem twijfelen over zijn deelname aan Wimbledon.

  Na 342 dagen aan de zijlijn mocht Murray zijn comeback vieren op het gras van Queen's, maar Nick Kyrgios gunde hem geen rentree in schoonheid. Murray vocht, maar verloor in drie sets.

   

  "Ik voel me behoorlijk stijf en moe", zei Murray na zijn eerste wedstrijd. "Dat is maar normaal, ik heb dit jaar nooit langer getraind dan anderhalf uur. Nu stond ik langer op het terrein en was het veel intenser."

   

  Wimbledon staat al op 2 juli op het programma, maar het is niet zeker of Murray op de hoofdtabel zal staan. "Ik kan nog niets uitsluiten", zei hij. "Ik weet nog niet of ik Eastbourne zal spelen en ook niet of ik zal spelen op Wimbledon."

   

  "Ik ben nog niet zeker. Ik ben al blij dat ik mijn eerste wedstrijd kon spelen. Als ik de volgende dagen te veel last heb van de wedstrijd, dan is het geen goed teken om meteen 5 sets te spelen op Wimbledon."