• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin: "Nainggolan is een speler die ik bewonder, maar Martinez zal zijn redenen hebben"

  David Goffin staat bekend als een voetbalfan. Dan kan je dezer dagen niet anders dan een menig hebben over het ontbreken van Radja Nainggolan bij de nationale ploeg. "Roberto Martinez zal zijn redenen wel hebben." 

  Op de vooravond van zijn match tegen Gaël Monfils voor een plaats in de achtste finales van Roland Garros werd David Goffin gevraagd naar zijn mening over het thuislaten van Radja Nainggolan. 

   

  "Of ik Nainggolan zou meennemen? Daar ga ik niet op antwoorden, want er is al voldoende discussie over. Er zijn voor- en tegenstanders. Het is wel een speler die ik bewonder. Ik heb niet de kans gehad hem te ontmoeten tijdens het toernooi in Rome, ook al weet ik dat hij daar soms opdaagt."

   

  "Ik heb niet de competentie om een selectie te maken. Roberto Martinez zal zijn redenen hebben: tactische redenen en zaken buiten het voetbal."

   

  "Mijn favoriete Rode Duivel? Er zijn er veel, maar ik zou zeggen: Axel Witsel. Maar ik heb ook een zwak voor Eden Hazard", zei Goffin, die bekendstaat als een trouwe fan van Standard.