• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Indrukwekkende LeBron James dwingt bijna in zijn eentje beslissend duel af

  LeBron James schreeuwt zijn ploeg naar de overwinning.

  De finale in de Eastern Conference tussen de Boston Celtics en de Cleveland Cavaliers zal beslist worden in een 7e wedstrijd. Met 46 punten was LeBron James te goed voor de Celtics in de laatste thuismatch van de Cavaliers (109-99).

  Voorlopig wordt het thuisvoordeel gerespecteerd in het duel tussen Cleveland en Boston. Toch hadden de Celtics hoop om het vrijdagavond al af te maken in Cleveland, want woensdag maakte LeBron James een lome indruk.

  Dat was slechts schijn, want in eigen huis was James weer kwiek als een hoentje. Toen na 5 minuten James' rechterhand Kevin Love geblesseerd uitviel, duwde de sterspeler van de Cavs nog wat harder tegen de kar.

  Het gevolg: 46 punten, 11 rebounds en 9 assists. Daar konden Rozier, Brown en co aan de overkant niet tegenop.

  Toch wordt het een aartsmoeilijke opdracht voor LeBron James om voor het 8e jaar op een rij de NBA-finale te halen (4x met Miami, 3x met Cleveland). Op het einde van de match leek James met haken en ogen aan elkaar te hangen. Bovendien verloor Boston nog geen enkele thuismatch in deze play-offs.

  VIDEO: Verslag van Cleveland-Boston (109-99)