• home
 • video
 • pas verschenen

  "Ronaldinho stapt in het huwelijksbootje met twee vrouwen"

  Ronaldinho zou zich niets aantrekken van het verbod op polygamie.

  De Braziliaanse krant O Dia zegt dat Ronaldinho op het punt zou staan met twee vrouwen te trouwen. In augustus zou de voormalige Braziliaanse topvoetballer het ja-woord geven aan zowel Priscilla Coelho als Beatriz Souza.

  Ronaldinho had eerst een relatie met Coelho. Maar in 2016 begon hij ook te flirten met Souza. De twee vrouwen van "Gaucho" lijken geen problemen te hebben met de polygamie van de Braziliaan. Ze leven met zijn drieën samen in een villa in Rio de Janeiro, de twee dames krijgen daarbij nog ongeveer 1.700 euro "zakgeld" van hun toekomstige echtgenoot.

  Aangezien polygamie verboden is in het overwegend katholieke Brazilië zou het huwelijk geen officiële ceremonie worden, schrijft O Dia nog. Bovendien is Ronaldinho sinds maart lid van de Braziliaanse Republikeinse Partij. Benieuwd of zijn polygamiepraktijken een invloed zullen hebben op het stemgedrag van de Braziliaanse bevolking…

  Ronaldinho op de voorpagina van O Dia op Twitter: