• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin verkiest rust boven ATP-toernooi Genève

  Goffin wil rust met het oog op Roland Garros.

  David Goffin heeft afgezegd voor het ATP-toernooi van Genève. De 27-jarige Belg moest het eerste reekshoofd worden in Zwitserland, maar wil rusten.

  Goffin speelt deze week het toernooi van Rome. Het toernooi van Genève begint maandag. Goffin moest het eerste reekshoofd worden, maar heeft volgens de organisatie laten weten dat hij wil rusten met het oog op Roland Garros, dat eind deze maand begint.

  De 27-jarige Goffin moest het eerste reekshoofd worden in Genève. De Amerikaan Sam Querrey (ATP-12) is nu de hoogst geplaatste speler, voor de Canadees Denis Shapovalov (ATP-29).

  De organisatoren gaan wel nog naar een nieuwe blikvanger op zoek en denken daarbij aan de Serviër Novak Djokovic (ATP-18) en de Zwitser Stan Wawrinka (ATP-23). Die laatste won de vorige twee edities van het Zwitserse graveltoernooi.