Ga naar de inhoud

Arthur De Greef pakt zijn tweede Challengertitel (in Tsjechië)

 zo 6 mei 2018 16:09
Arthur De Greef (archieffoto) heeft weer prijs in Tsjechië.
Arthur De Greef (ATP-289) heeft in Tsjechië het graveltoernooi van Ostrava gewonnen. In de finale was hij in 3 sets te sterk voor de Kroaat Nino Serdarusic (ATP-241): 4-6, 6-4 en 6-2.

Arthur De Greef (26) speelde al 5 finales in het Challengercircuit, net onder het ATP-circuit. Twee keer won hij (in Tsjechië). Vandaag was De Greef de sterkste in Ostrava, twee jaar geleden klopte hij Steve Darcis in de finale van Liberec.

Ruben Bemelmans (ATP-106) ging er in Ostrava als topreekshoofd uit in de eerste ronde. Voor Kimmer Coppejans (ATP-317) eindigde het toernooi in de achtste finales.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zizou Bergs wint toernooi in Polen

In het Futurescircuit, nog een niveau lager, won Zizou Bergs (ATP-635) dit weekend het graveltoernooi van Wisla in Polen. De 18-jarige Belg klopte in de finale zijn leeftijdsgenoot Michael Vrbensky (ATP-845) uit Tsjechië: 3-6, 6-1 en 6-2.

Voor Bergs is het zijn tweede Futurestitel. Eerder dit jaar was hij de sterkste op het Futurestoernooi in het Turkse vakantieoord Antalya.