Ga naar de inhoud

Alle reekshoofden voor de bijl in kwartfinales ATP-toernooi Houston

 za 14 april 2018 09:09
John Isner kon zich niet handhaven in de kwartfinales in Houston.
Op het ATP-toernooi in Houston zijn de kwartfinales uitgedraaid op enkele flinke verrassingen. Met Nick Kyrgios (ATP 24), Jack Sock (ATP 16) en John Isner (ATP 9) werden de 3 eerste reekshoofden uitgeschakeld door nummer 88, 72 en 51 op de wereldranglijst

Het ATP-tennistoernooi van Houston ( 9 - 15 april) wordt gespeeld op gravel. Met Kyrgios, Sock, Querry en Isner stond er schoon volk op de baan in Houston.

Die 3 moesten in de kwartfinales echter al het hoofd buigen voor Ivo Karlovic, Talylor Fritz en Steve Johnson. Die laatste is 51e op de wereldranglijst en nu de hoogst gerankte speler in de halve finales van het toernooi.

Het 2e reekshoofd in Houston, Sam Querrey (ATP 14), legde al in de 2e ronde het loodje. Guida Pella (ATP 63) was de boosdoener. De halve finales worden vandaag gespeeld. Daarbij neemt Karlovic neemt het op tegen Sandgren, terwijl Johnson voorbij Fritz moet zien te raken.

De Amerikaan Jack Sock verliet het toernooi echter niet zonder een technisch hoogstandje op te voeren. In de 2e ronde pakte hij nog uit met een knap "between-the-legs"-punt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.