• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Schaatsster Jelena Peeters moet 1.500m laten vallen door ziekte

  Jelena Peeters heeft een kleine griep en focust zich vol op de 5.000m.

  Snelschaatsster Jelena Peeters zal op de Winterspelen van Pyeongchang niet deelnemen aan de 1.500m. Dat heeft de Belgische federatie bevestigd. "Jelena herstelt momenteel van een kleine griep en zal zich volledig moeten focussen op de 5.000m, op 16 februari."

  "Op advies van Johan Bellemans, Chief Medical Officer van Team Belgium, en in overeenstemming met de Chief de mission, Gert Van Looy, werd besloten om niet deel te nemen aan de 1.500m. Jelena zal zich op die manier optimaal kunnen voorbereiden op de 5.000m, 4 dagen later op 16 februari", klinkt het.

  Peeters vertrok eind januari al naar Zuid-Korea: