• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Stephen Curry is Kyrie Irving de baas in topper

  Curry en Irving lieten de toeschouwers genieten.

  Stephen Curry heeft de Golden State Warriors naar de overwinning geloodst in de topper tegen de Boston Celtics. Met 49 punten, waarvan 13 in de laatste 100 seconden van de match, was Curry de matchwinnaar.

  In het duel tussen Golden State en Boston stonden de leiders in de Western Conference en de Eastern Conference tegenover elkaar, maar ook Stephen Curry en Kyrie Irving. De spelverdelers maakten er een heerlijk duel van.

  Irving was goed voor 37 punten, maar kon Boston niet de zege schenken. Dat lag vooral aan de prestatie van Curry. Die bombardeerde Boston met 8 driepunters en nam de match in de slotfase in handen met 13 punten in de laatste 2 minuten: 109-105.

  Toen Curry in de slotminuut vrijworpen mocht nemen, galmde "MVP, MVP" door het stadion. "Kyrie en ik brengen het beste in elkaar naar boven", zei Curry. "Vanavond was dat ook weer het geval, het was een heel leuke match om te spelen."

  Hoogtepunten uit de slotfase:

  Het duel tussen Curry en Irving: