• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Geen balkjes, wel omgewaaide bomen voor Van Aert op training

  Verschillende bomen waren omgewaaid door de storm.

  Weer of geen weer, Wout van Aert ging vanochtend trainen. Maar de kersverse Belgische kampioen kreeg verschillende natuurlijke hindernissen te verwerken. Door de storm waren enkele bomen op het bospad terechtgekomen, daardoor moest de wereldkampioen zijn training vroegtijdig staken.

  Het trainingsritje van Wout van Aert kreeg vandaag een onverwachte wending. Door het stormweer waren verschillende bomen omgewaaid en op het bospad terechtgekomen. Van Aert deelde enkele foto's en een video op sociale media, het bijschrift van de wereldkampioen was duidelijk: "Tijd om hier weg te gaan!"

  Bekijk hier enkele foto's en een video van het trainingsritje van Van Aert: