• home
 • video
 • pas verschenen

  Petje af! Leeds-supporter helpt doelman "in nood"

  De supporter kreeg na de wedstrijd het shirt van doelman Wiedwald.

  Een attente supporter van Leeds United is tijdens de wedstrijd tegen Barnsley zijn doelman te hulp geschoten. Hij zag dat doelman Wiedwald last had van de felle zon die in zijn ogen scheen. Hij besloot dan maar zijn eigen pet naar het doel te gooien.

  Felix Wiedwald mocht tijdens de wedstrijd tegen Barnsley de hulp van de 12e man wel heel letterlijk nemen. Na een 20-tal minuten zag een supporter dat hij last had van de zon die in zijn ogen scheen. Hij twijfelde niet en gooide zijn eigen pet richting Wiedwald.

  "Ik wil wel eens weten hoe hij de wedstrijd nu zal kunnen zien", vroeg de commentator zich af, toen de fan - onder applaus - opnieuw in de tribune ging zitten. De pet leek Wiedwald alleszins te helpen, hij incasseerde geen enkel tegendoelpunt. Het duel tussen de clubs uit de Engelse 2e klasse eindigde op 2-0.

  Na de wedstrijd bedankte de 27-jarige Duitser de fan door hem zijn truitje te geven.

  De 12e man schiet doelman Wiedwald te hulp