• home
 • video
 • pas verschenen

  Maakt Ibrahimovic zijn comeback op het WK in Rusland?

  Vorig jaar nam Zlatan Ibrahimovic afscheid na een nederlaag tegen België.

  Na de kwalificatie van Zweden voor de WK-eindronde heeft Zlatan Ibrahimovic gisteravond een bericht op de sociale media gepost. Het gonst meteen van de geruchten. Trekt de 36-jarige spits binnenkort weer het shirt van de nationale ploeg aan?

  "We are Zweden"

  "We are Zweden", schreef Zlatan Ibrahimovic gisteravond in het Engels op de sociale media. De kans is klein dat het om een tikfout gaat. Meer dan waarschijnlijk schreef Ibrahimovic Zweden doelbewust met de Z van Zlatan.

  Was het een hint? Die vraag kregen de Zweedse internationals Kim Källström en Jonas Olsson meteen voorgeschoteld op de televisie. Ze antwoordden allebei dat ze geloven in een comeback van Ibrahimovic.

  EK 2016: Nainggolan bezegelt lot van Ibrahimovic

  Vorig jaar nam Zlatan Ibrahimovic afscheid van de nationale ploeg op het EK in Frankrijk. De Rode Duivels schakelden Zweden uit in de groepsfase. Radja Nainggolan maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

  Video player inladen ...