• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: 6 weken na zijn knieoperatie doet Van der Plaetsen dit al

  De rechterknie van Van der Plaetsen ging op 6 september onder het mes.

  Voor Thomas Van der Plaetsen was 2017 een jaar vol blessureleed en pech om snel te vergeten. Op het WK moest de meerkamper opgeven met een scheurtje in zijn meniscus. 6 weken na een knieoperatie is de vooruitgang enorm. Dat getuigt een filmpje in de tuin.

  Van der Plaetsen stuurde op 6 september een foto van zijn geopereerde rechterknie de wereld in. Met de boodschap dat hij klaar was voor de revalidatie.

  En die verloopt heel goed. Dat blijkt uit een filmpje waarbij de atleet heel diep door zijn knieën buigt. "6 weken na mijn operatie voelt mijn knie (bijna) zo sterk als voorheen", tweet hij. Hij houdt wel nog hout vast.

  Thomas Van der Plaetsen nu:

  Thomas Van der Plaetsen op 6 september: