• home
 • video
 • pas verschenen

  Tiger Woods: "Misschien keer ik nooit meer terug in competitie"

  Woods viel eerder dit jaar uit de top 1.000 van de wereldranglijst.

  Tiger Woods geeft voor het eerst toe dat hij misschien nooit meer op het hoogste niveau zal golfen. "Ik weet niet wat mijn toekomst zal brengen", vertelt de Amerikaan, die kampt met rugproblemen en dit jaar uit de top 1.000 van de wereldranglijst viel.

  Tiger Woods stond jarenlang aan de top van de golfwereld en heeft 14 Majors achter zijn naam, maar door aanslepende rugproblemen kwam hij de voorbije 2 jaar amper nog in actie. Eind april werd hij voor de 4e keer geopereerd aan zijn rug.

  In mei werd de 41-jarige Woods gearresteerd terwijl hij slapend achter het stuur zat. Dat bleek het gevolg van medicatiegebruik.

  Nu heeft Woods voor het eerst openlijk toegegeven dat hij misschien nooit een comeback zal maken. "Ik weet niet wat de toekomst zal brengen", vertelt hij. "Ik weet niet wat 100 procent betekent na die operaties, maar ik zal proberen om er zo dicht mogelijk bij te raken."

  "Ik word sterker, maar ik heb de spieren die je nodig hebt om te golfen nog niet gebruikt. Ik concentreer me eerst op mijn gezondheid en wacht af wat de chirurg zegt", klinkt het nog.