• home
 • video
 • pas verschenen

  Mathijssen moet na 11 dagen al zijn koffers pakken bij Larissa

  Mathijssen was amper 11 dagen trainer bij Larissa.

  Jacky Mathijssen is ontslagen door zijn Griekse club Larissa. Hij werd er pas 11 dagen geleden voorgesteld als nieuwe trainer. "Het contract is in onderling overleg stopgezet", klinkt het kort en bondig op de website van de club.

  Amper 11 dagen geleden, op 15 september, werd Jacky Mathijssen voorgesteld als nieuwe coach van de Griekse eersteklasser Larissa. "Het was het juiste moment om naar het buitenland te gaan", klonk het toen.

  Maar zijn Grieks avontuur blijkt dus van korte duur. Op de website van de club staat een beknopte mededeling. "In overleg met trainer Jacky Mathijssen en assistent-coach Dimitrios Sitsas hebben we het contract beëindigd", klinkt het.

  Onder Mathijssen speelde Larissa een keer gelijk (0-0 tegen Atromitos) en verloor het een keer (4-1 tegen Panionios). Het team staat voorlopig laatste met 2 op 15.

  Bij Larissa was onze landgenoot de opvolger van de Nederlander André Paus, die na een 1 op 9 bedankt werd voor bewezen diensten.