• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  1 jaar na de Spelen in Rio viert triatleet Van Riel comeback met zege

  Van Riel eindigde vorig jaar 6e in de olympische triatlon.

  Marten Van Riel heeft de 2e manche van de Europabeker sprinttriatlon gewonnen. Opmerkelijk, want onze landgenoot was bijna een jaar uit competitie na zijn 6e plek op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

  Marten Van Riel liep begin maart een breukje op in zijn heiligbeen. Het verdict: 3 maanden lang niet lopen. Onze 24-jarige landgenoot was vorig jaar nog een van de verrassingen op de Olympische Spelen, waar hij 6e eindigde in de triatlon.

  Bijna een jaar later vierde Van Riel vandaag zijn rentree met een zege in de  sprinttriatlon van Malmö. Van Riel had 53'46" nodig voor 750 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen.