• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geblesseerde Sjarapova zegt af voor toernooi van Toronto

  Blessureleed houdt Sjarapova aan de kant.

  Sjarapova raakt maar niet uit het sukkelstraatje. De Russin kampt met een armblessure en moet verstek laten gaan voor het WTA-toernooi van Toronto. Eerder miste ze al het grasseizoen door een dijbeenblessure.

  De comeback van Maria Sjarapova na haar dopingschorsing verloopt niet van een leien dakje. De organisatoren van Roland Garros weigerden haar een wildcard te geven. Daarna liep ze in Rome een dijbeenblessure op, waardoor ze moest passen voor de kwalificaties op Wimbledon. Die blessure hield haar het hele grasseizoen aan de kant.

  Begin deze week maakte de 30-jarige Sjarapova haar wederoptreden in Stanford. Ze won haar eerste wedstrijd, maar liet daarna verstek gaan voor de 2e ronde met een blessure aan haar linkerarm.

  Vandaag kondigt Sjarapova aan dat ze door die blessure ook moet passen voor het toernooi van Toronto, dat volgende week begint. "Ik ben teleurgesteld dat ik opnieuw geteisterd word door blessureleed", zegt ze. "Maar ik zal hard werken om zo snel mogelijk terug te keren."