• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo toont zijn tweeling: "Twee nieuwe liefdes in mijn leven"

  Ronaldo is de uitschakeling op de Confederations Cup al vergeten.

  Cristiano Ronaldo is tijdens de Confederations Cup vader geworden van een tweeling. Op Facebook bevestigde hij na de uitschakeling van Portugal zo het gerucht dat al een tijdje de ronde deed. "Ik ben heel blij dat ik mijn twee zoontjes nu eindelijk kan ontmoeten." Even later postte hij ook een foto met de twee wondertjes.

  Cristiano Ronaldo zal niet meer in actie komen in de match om de derde plaats op de Confederations Cup. De Portugese sterspeler mag de selectie vroeger verlaten omdat hij vader geworden is.

  "Het is jammer dat we met Portugal ons sportieve doel niet hebben kunnen bereiken", schreef hij op Facebook. "Ik heb me de voorbije weken met hart en ziel ingezet voor de nationale ploeg. Ook al wist ik dat ondertussen mijn twee kindjes geboren werden."

  Ronaldo bevestigde zo het gerucht dat hij vader geworden was van een tweeling. "Ik ben blij dat ik van de bondscoach en de federatie vroeger naar huis mag. Nu kan ik eindelijk mijn kinderen voor het eerst ontmoeten."

  De tweeling zou volgens de Portugese pers Mateo en Eva heten. Ze zouden geboren zijn via een draagmoeder uit de Verenigde Staten. Zelf is Ronaldo karig met commentaar over dit deel van zijn leven. Hij heeft al een zoon van 7 jaar.

  De boodschap van Ronaldo:

  De trotse vader