• home
 • video
 • pas verschenen

  Serena Williams tegen John McEnroe: "Ik draag een kind. Dag, meneer"

  Serena Williams enkele weken geleden op Roland Garros.

  Met twee tweets heeft Serena Williams afgerekend met John McEnroe. De ex-tennisser had gezegd dat hij Serena een "ongelofelijke" speelster vindt, maar dat ze bij de mannen ergens rond de 700e plaats zou staan.

  "Serena Williams is de beste tennisster aller tijden, maar als ze in het mannencircuit zou spelen, zou ze ergens rond de 700e plaats staan op de wereldranglijst", zegt John McEnroe.

  Deze uitspraak over de 23-voudige grandslamwinnares heeft in de Amerikaanse media flink wat ophef veroorzaakt. McEnroe, die zelf zeven grandslamtoernooien op zijn palmares heeft staan, krijgt er vanuit diverse hoeken flink van langs.

  Serena Williams heeft zelf, middels twee tweets, ook al gereageerd op de stelling van McEnroe. "Beste John, ik aanbid en respecteer jou, maar betrek mij alstublieft niet in verklaringen die niet op feiten gebaseerd zijn. Ik heb hier geen tijd voor. Respecteer mij en mijn privé-leven. Ik ben zwanger. Dag, meneer."

  De tweets van Serena:

  Serena Williams post een foto van haar buik: