• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Spieth wint PGA-toernooi na onwaarschijnlijk bunkershot

  Spieth en zijn caddie zijn door het dolle heen.

  Jordan Spieth heeft de Travelers Championship in Cromwell, Connecticut gewonnen. Meer dan de zege op zich, was de manier waarop het vermelden waard. Spieth pakte in de spannende Play-offs uit met een prachtig bunkershot. Bekijk het shot van Spieth uit alle mogelijke hoeken.

  Na vier rondes en 72 reguliere holes stond Spieth gelijk met zijn landgenoot Daniel Berger. Elk werkten ze de vier rondes af met 268 slagen, 12 onder par.

  Een Play-off moest beslissen over de eindzege. Op de eerste extra hole verzeilde de bal van Spieth in een diepe bunker, waardoor zijn kansen op de zege aanzienlijk verminderden.

  Maar toen stond de 23-jarige uit Dallas op met een subliem bunkershot. Spieth en het uitzinnige publiek gingen volledig uit de bol. Spieth gooide zijn club wild de lucht in. Zijn caddie deed hetzelfde met de hark waarmee hij de bunker moest opvegen. Berger miste even later zijn birdie en zo won Spieth.

  De reactie van Spieth en zijn caddie