• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ibrahimovic mag vrouw van Manchester-fan "naaien" (als hij bij United blijft)

  Ibrahimovic kan er goed mee lachen.

  Na de gewonnen Europa League-finale woensdagavond in Stockholm hebben de spelers en de entourage van Manchester United hun tanden bloot gelachen. Hun geluk kon niet op met de trofee en bijhorend Champions League-ticket. Ook de spandoeken die in het stadion hingen trokken de aandacht van de spelers.

  Zo liet Zlatan Ibrahimovic, die in de finale ontbrak door een operatie aan zijn knie, zich na de wedstrijd uitgebreid opmerken met vreugdedansjes op één been. De Zweed nam selfies met de beker, ploegmaats en fans van Manchester United.

  Eén van de opmerkelijkste foto's dook op toen de Zweedse spits met een lach van oor tot oor voor een Engels spandoek poseerde: "Zlatan, blijf bij United en je mag mijn vrouw naaien."

  Tweet van Voetbal Inside: