• home
 • video
 • pas verschenen

  Sagan reageert: "Ik was me niet bewust van contact met Vantomme, Sorry"

  Sagan excuseert zich bij Vantomme via Twitter.

  Peter Sagan heeft op Twitter geregeerd op de video waarin te zien is hoe hij Maxime Vantomme een ferme duw uitdeelt op de Kemmelberg. "Het spijt me, maar zulke dingen gebeuren in wedstrijden."

  In de studio van Extra Time Koers bond Karl Vannieuwkerke de kat de bal aan. Aandachtige kijkers en toeschouwers langs het parcours hadden gezien hoe Sagan ongeoorloofd ruimte voor zichzelf maakte op de Kemmelberg.

  Ook de renners aan de tafel, Oliver Naesen en Bram Tankink, vonden de actie van de wereldkampioen ongepast. "Bij mij zou hij een rib kwijt geweest zijn, zeker weten. Ik zou teruggeduwd hebben", reageerde Naesen.

  De beelden hebben ondertussen ook Sagan zelf bereikt. Donderdagmiddag reageerde hij op Twitter. "Ik heb juist de video gezien van het contact met Maxime Vantomme in Gent-Wevelgem. Ik was er me niet bewust van. Het spijt me, maar zulke dingen gebeuren in wedstrijden."

  Vantomme had eerder al gereageerd op Twitter. "Dat is het leven voor een kleine renner", schreef hij.