• home
 • video
 • pas verschenen

  Djokovic moet passen voor toernooi van Miami

  Novak Djokovic zal er niet bij zijn in Miami.

  Novak Djokovic moet verstek laten gaan voor het ATP-toernooi van Miami in Key Biscayne. De Serviër sukkelt met een elleboogblessure, net als Andy Murray.

  Het ATP-toernooi van Miami gaat woensdag van start, maar dat is dus te vroeg voor Novak Djokovic. De Serviër, de eindlaureaat van de voorbije drie edities in Key Biscayne, sukkelt met zijn elleboog en zal zijn titel niet kunnen verdedigen.

  "Ik verontschuldig me bij mijn fans en de mensen die al tickets kochten om me live aan het werk te zien. Jammer genoeg ben ik geblesseerd en kan ik niet deelnemen", laat de nummer 2 van de wereld weten op Twitter.

  Djokovic is al de tweede topper in evenveel dagen die afzegt voor de Miami Open. Gisteren liet ook nummer 1 Andy Murray weten dat hij niet klaar is voor het toernooi. De Schot kampt net als Djokovic met een elleboogblessure. Onder hun beiden hebben Djokovic en Murray al zeven keer gewonnen in Miami.