• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen hersenletsel voor Torres: "Het was gewoon schrikken"

  Torres mocht intussen het ziekenhuis al verlaten.

  Atletico Madrid-aanvaller Fernando Torres heeft geen hersentrauma opgelopen na zijn zware smak in de wedstrijd tegen Deportivo. Hij werd bewusteloos naar het ziekenhuis gebracht, maar stelde zijn volgers op Twitter al gerust. Na een nieuwe scan mocht de spits ondertussen al naar huis.

  In de slotfase van de wedstrijd tegen Deportivo smakte Torres bewusteloos tegen de grond na een pijnlijk luchtduel met Alex Bergantinos. De spelers snelden ter plaatse en riepen de medische verzorgers op het terrein. Torres werd na enkele minuten naar het ziekenhuis gebracht.

  Atletico Madrid kwam snel met hoopgevende berichten op de proppen. Bij de hersenscans was geen letsel vastgesteld.  "Zijn toestand is stabiel en hij is bij bewustzijn. Bedankt voor alle steunbetuigingen", luidde het.

  Ook Torres zelf stelde zijn fans gerust. "Bedankt voor jullie bezorgdheid en steunbetuigingen. Het was gewoon even schrikken. Ik hoop zo snel mogelijk terug te keren", schreef hij op Twitter.

  Torres bracht uit voorzorg nog de nacht door in het ziekenhuis. Deportivo-coach Pepe Mel en Alex Bergantinos brachten de Spaanse aanvaller al een bezoekje.  Vandaag onderging hij nog enkele test en kreeg hij van de dokters groen licht om naar huis te gaan.

  De tweet van Torres:

  Bekijk hier het pijnlijke luchtduel: