• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real toont beelden van verliezend Barça voor match: "Heel triestig"

  Ronaldo en co warmden op met de beelden van PSG-Barcelona.

  Wat als je grootste rivaal met 4-0 onderuitgaat in de Champions League? Real liet de beelden gisterenavond zien op het grote scherm in Bernabeu. "Een heel lelijk gebaar", reageren enkele fanclubs van Barcelona.

  VIDEO: Ronaldo en co warmen op met beelden van Barça's blamage

  "Het diende om Real te motiveren"

  Cristiano Ronaldo richtte zijn blik plots naar boven, toen hij aan het opwarmen was voor het duel met Napoli. Op het grote scherm in Bernabeu rolden er beelden van PSG-Barcelona (4-0). Meer dan wat geroezemoes was er niet te horen in de tribunes, omdat de meeste toeschouwers hun zitje nog aan het zoeken waren.

  "Zijn dat de Madrileense waarden?", reageren enkele fanclubs van Barcelona. "Het was een heel lelijk gebaar dat niemand kan begrijpen. Heel triestig voor een club zoals Real Madrid."

  Op Twitter verdedigden Real-fans hun geliefkoosde club. "Die beelden dienden niet om Barcelona te vernederen. Het was een manier om onze spelers te motiveren voor de confrontatie met Napoli." Real versloeg Mertens en co uiteindelijk met 3-1...