• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maradona maakt amok in Madrid: aanvaring met reporter en politie valt hotel binnen

  Diego Maradona met zijn vriendin Rocio Oliva.

  Diego Maradona is in Madrid voor de CL-clash tussen Real en Napoli en dat zullen we geweten hebben! Met zijn strapatsen zet Maradona zowaar de match zelf in de schaduw.

  Waar Diego Maradona gaat, is controverse nooit ver weg. De Argentijnse vedette is in Madrid om zijn ex-ploeg Napoli aan te moedigen tegen Real Madrid, maar veel over voetbal is er de voorbije uren niet gepraat.

  Het begon met een aanvaring tussen Maradona en een reporter, die de ex-topspeler in zijn hotel lastigviel op weg naar het restaurant.

  "Je hebt mij een klap verkocht", beweerde de journalist. "Als ik je een klap zou verkopen, zou je neus eraf liggen", repliceerde Maradona, die vervolgens vroeg om hem en zijn vriendin met rust te laten.

  Politie rukt uit voor klacht voor huiselijk geweld

  Maar niet veel later stond het hotel van Maradona weer op stelten. De politie viel er binnen na een klacht voor huiselijk geweld.

  Maar noch Maradona noch zijn vriendin dienden een klacht in. "Er waren geen klachten en niemand heeft mij de reden voor deze mediashow kunnen uitleggen", liet Maradona weten.

  "Ik ben hier in Madrid om van mijn familie te genieten en naar de match te kijken. Ik amuseer me rot. Laat ze hun verhaaltjes maar vertellen."