• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Auw! Franse volleybalinternational smasht tegenstander knock-out

  Ngapeth staat "slachtoffer" Jovovic meteen bij een match in Italië.

  Fair play: het bestaat ook in het volleybal. Tijdens Monza-Modena in de Italiaanse SuperLega fusilleerde de Franse international Earvin Ngapeth zijn Servische collega Nikola Jovovic bij een smash, maar schoot meteen (en met de nodige humor) te hulp.

  Ngapeth raakte Jovovic vol in het gezicht. De Serviër viel meteen op de grond. De Fransman dook onder het net door en klopte - om te lachen - eerst zoals bij een knock-out in het boksen het duel af met zijn hand op de grond. Daarna bekommerde hij zich om zijn slachtoffer. Jovovic was snel weer op de been en kon de partij voortzetten. Er kon nog een lachje af, het publiek gaf hem een daverend applaus.

  Bekijk de fase uit Monza-Modena