• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Frank Raes: "Ik wens 2017 de enige echte derby toe: Beerschot tegen Antwerp"

  Frank Raes kijkt uit naar een Antwerpse derby in het nieuwe jaar.

  Wat heeft het nieuwe jaar in petto voor de Belgische sportwereld? Onze presentatoren uiten hun wensen: van de Antwerpse derby over een raceduel tussen de Lage Landen tot een topschutterstitel in de Premier League.

  "Beerschot tegen Antwerp"

  Frank Raes (voetbal): "Ik wens u een goed uiteinde en een boeiend en vooral vreedzaam 2017. Ik wens ook dat Beerschot-Wilrijk naar 1B promoveert. Dan krijgen we een clash, de enige echte derby in België: Beerschot tegen Antwerp."

  Video player inladen ...

  "Vandoorne een Derby der Lage Landen"

  Stefaan Lammens (Formule 1): "Ik hoop ook dat 2017 sportief hoogstaand wordt voor onze Stoffel Vandoorne, de eerste Vlaamse Formule 1-rijder ooit. En graag ook een prangende Derby der Lage Landen met Max Verstappen in Francorchamps."

   

  Video player inladen ...

  "Blessurevrij seizoen Eline Berings"

  Maarten Vangramberen (atletiek): "Ik wens Eline Berings een blessurevrij seizoen toe. Ik hoop dat ze echt nog een keer haar topniveau kan halen. Pieter-Jan Hannes wens ik eindelijk het record op de 1.500 meter toe. Dan kan hij zijn roze zweetband definitief opbergen."

   

  Video player inladen ...

  "Thiam de wereldtitel, Vandoorne Francrochamps"

  Catherine Van Eylen (Sport in het journaal): "Nafi Thiam wens ik na haar prachtige olympische goud ook de wereldtitel op de zevenkamp toe. Voor Stoffel Vandoorne hoop ik dat hij in de Formule 1 kan tonen waartoe hij in staat is. En als ik heel veel mag wensen, wens ik hem de zege in Francorchamps toe. Dromen mag."

  Video player inladen ...

  "Europese titel Red Lions"

  Eddy Demarez (voetbal en hockey): "Wat sport betreft hoop ik dat Oud-Heverlee Leuven niet naar het amateurvoetbal degradeert. Dat zou erg zijn. In het hockey wens ik de Red Lions de Europese titel toe in het hol van de leeuw. Waarom niet na een droomfinale tegen Nederland?"

   

  Video player inladen ...

  "Topschutterstitel Romelu Lukaku"

  Aster Nzeyimana (voetbal): "Voor Romelu Lukaku heb ik een speciale wens: de titel van topschutter in de Premier League. Met kleppers als Costa, Agüero en Sanchez wordt het niet makkelijk, maar het zou heel mooi zijn."

  Video player inladen ...

  "Stuyven de E3, Naesen Wevelgem, Van Avermaet de Ronde en Boonen Roubaix"

  Paul Herygers (veldrijden): "Ik blijf bij mijn leest en hoop dat Sanne Cant eindelijk wereldkampioen wordt in het veld en Wout van Aert zijn titel kan verlenen."

  Michel Wuyts (wielrennen): "Ik wens dat Stuyven de E3 wint, Naesen Gent-Wevelgem, Van Avermaet de Ronde van Vlaanderen en Boonen een 5e Roubaix. Dan is het voorjaar helemaal af!"

  Video player inladen ...