• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ronaldo weigert Chinees monsterbod van 100 miljoen euro per jaar

  Ronaldo verlengde vorige maand zijn contract bij Real Madrid tot 2021.

  Een Chinese club heeft Real Madrid maar liefst 300 miljoen euro geboden voor Cristiano Ronaldo. Hij zou zelf jaarlijks 100 miljoen euro kunnen verdienen, maar weigert het bod. Dat heeft de manager van de Portugees verklaard aan televisiezender Sky Italia.

  Gisteren raakte bekend dat Carlos Tevez naar China trekt. Bij Sjanghai Shenhua zou de Argentijn 37,2 miljoen euro per jaar verdienen, waarmee hij de best betaalde voetballer ter wereld wordt. Maar of dat record lang standhoudt, is nog maar de vraag. Chinese clubs strooien immers met geld om sterren te lokken.

  Zo onthulde Jorge Mendes, de manager van Cristiano Ronaldo, gisteren aan televisiezender Sky Italia dat een niet nader genoemde Chinese club een bod van maar liefst 300 miljoen euro heeft uitgebracht op de Portugese spits.

  "Ronaldo zou zelf jaarlijks 100 miljoen euro opstrijken", voegde hij eraan toe. Maar die transfer gaat dus niet door. "Geld is niet alles. Real Madrid is zijn leven", aldus Mendes over zijn superster, die vorige maand nog zijn contract bij de Koninklijke verlengde tot 2021.