• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Gignac viert doelpunt door zijn ploegmaten te hypnotiseren

  Gignac bedankte zijn hypnotiseur na zijn doelpunt.

  De prijs van origineelste act op een veld ging dit weekend naar André-Pierre Gignac. De Franse international bedankte zijn persoonlijke hypnotiseur met een knap staaltje acteerwerk na zijn goal voor Tigres (in de Mexicaanse competitie). "Sinds ik hypnose-sessies onderging, presteer ik beter", voerde Gignac aan als reden.

  Bekijk de hypnose-show van Gignac

  De goal van Gignac in het duel Tigres-Leon

  Gignac plaatst zich met Tigres voor finale van Apertura

  De wedstrijd maakte deel uit van de Apertura, 1 van de 2 competitietoernooien in de Mexicaanse competitie. Dankzij goals van Gignac en Zelarayan kreeg Tigres concurrent Leon klein (2-1) in de halve finales. In de finale ontmoet Tigres de winnaar uit het duel America-Nexaca.