• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Topmodel Kate Upton verdedigt verloofde: "Ik ben de enige die Justin mag pakken"

  Justin Verlander in actie.

  Justin Verlander heeft naast de begeerde trofee van beste pitcher (werper) in de Amerikaanse baseballcompetitie gegrepen. Zijn vriendin Kate Upton, een bekende Amerikaanse mannequin, reageert verbijsterd op Twitter.

  De uitkomst van de verkiezing van beste werper was een dubbeltje op zijn kant. Rick Porcello van de Boston Red Sox en Justin Verlander van de Detroit Tigers maakten er een nek-aan-nek-race van.

  Met 137 punten in de eindstand haalde Porcello het nipt voor Verlander, die zich tevreden moest stellen met 132 punten. Maar wat vooral een doorn in het oog van het kamp-Verlander is, is dat Verlander 14 keer op de eerste plaats geëindigd was bij de kiezers. Porcello kaapte slechts 8 eerste plaatsen weg.

  Maar Porcello behaalde veel meer tweede plaatsen (18 tegenover 2) én behaalde punten bij elke van de 30 stemgerechtigden, terwijl Verlander van twee stemgerechtigden zelfs geen punt kreeg.

  Dit resultaat is bij de aanhangers van Verlander in het verkeerde keelgat geschoten. "Waarom hebben twee mensen Justin geen punten gegeven?", twittert Kate Upton, de verloofde van Justin Verlander.

  Upton schuwt de harde taal niet: "Sorry, Rick (Porcello), maar jij hebt niet gewonnen. Major League Baseball: ik dacht dat ik de enige was die Justin Verlander mocht pakken?! MLB: blijf bij de tijd en ontsla die twee stemgerechtigden."

  Tweets van Kate Upton en de broer van Justin Verlander:

  Verlander en Upton vergeten hun zorgen in Italië:

  Vreugde in het kamp van Porcello: