• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Wever krijgt tennisles van Goffin (maar houdt wel zijn kostuum aan)

  Het tennistoernooi vindt plaats van 17 tot 23 oktober.

  De stad Antwerpen is in oktober gastheer van de European Open. Om het ATP-toernooi op gang te meppen, speelden David Goffin en Bart De Wever een oefenwedstrijdje aan het MAS. Maar of de Antwerpse burgemeester zich in het zweet gespeeld heeft, valt te betwijfelen. Hij verscheen niet in tennisoutfit, maar werkte zijn sets af in een mooi kostuum.

  De European Open, het enige ATP World Tour 250 toernooi van België, zal betwist worden in de Lotto Arena onder topspelers als Goffin, Gasquet en Ferrer.

  Naast David Goffin maken ook Steve Darcis en Joris De Loore hun opwachting. Darcis en De Loore krijgen van de organisatie een wildcard en zijn daarmee rechtsreeks geselecteerd zijn voor de hoofdtabel van de European Open

  http://europeanopen.be/en/