• home
 • video
 • pas verschenen

  Iedereen welkom in de (voor-)selectie van de Boliviaanse nationale ploeg

  Bondscoach van Bolivia Angel Guillermo Hoyos heeft keuze genoeg.

  Bondscoach van Bolivia Angel Guillermo Hoyos heeft een lijst samengesteld met spelers die in aanmerking komen voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Peru begin september. Niets speciaals, ware het niet dat de voorselectie bestaat uit 93 spelers.

  Bolivia kon tot nog toe maar een kwalificatiewedstrijd voor het WK in Rusland in 2018 winnend afsluiten. Tegen Venezuela werd thuis met 4-2 gewonnen, maar in de andere vier matchen gingen ze onderuit.

  In de tussenstand prijkt Bolivia zo op de voorlaatste plaats. Op 1 september staat de volgende wedstrijd tegen Peru op het programma. Die moet absoluut gewonnen worden als het nog een kans wil maken op rechtstreekse kwalificatie.

  Bondscoach Angel Guillermo Hoyos maakte vandaag zijn (voor-)selectie bekend en wil duidelijk het onderste uit de kan halen tegen de Peruvianen. Hoyos selecteerde maar liefst 93 (!) spelers met Martin Smedberg van Göteborg en Yasmani Duk, die op huurbasis bij New York Cosmos speelt, als "bekendste namen".

  De uitgebreide selectie van Hoyos werd bekendgemaakt op Twitter: