Ga naar de inhoud

De opvallendste momenten van de afgelopen 24u: "She said yes"

 ma 15 augustus 2016 08:00
De Chinees Kai is duidelijk opgelucht na het antwoord van Zi.
Naast sportieve topprestaties leveren de Olympische Spelen ook altijd massa's opvallende momenten op. Wij verzamelden enkele momenten van de afgelopen 24 uur.

Mark Cavendish vernedert Fernando Gaviria

In het omnium zorgde Cavendish voor een stunt van formaat. De Brit haalde in de achtervolging Fernando Gaviria in. Gaviria won nochtans de achtervolging op het WK in Londen dit jaar. Toen was Cavendish pas 13e.  

Bolt neemt een selfie met podium van de zevenkamp

Usain Bolt was overal gisteren. Na zijn 100 meterfinale dook hij ook bliksemsnel op bij de ceremonie voor de zevenkampsters. Nafi thiam houdt er enkele leuke selfies aan over.  

Coach gaat op gymnaste zitten om ze eens goed uit te rekken

Turners en turnsters zijn geen doorsnee mensen. Als ultieme opwarming krijgt de Amerikaanse turnster Madison Kocian hulp van haar trainer. Als u naar de flexibiliteit van haar benen kijkt, weet u dat u dit thuis niet zelf moet proberen.

Toeschouwer beseft niet dat hij de golfballen moet laten liggen

We weten niet precies hoe het zit met de Mexicaanse golfcultuur, maar deze man met een Mexicaanse vlag rond de schouders kan nog wat uitleg gebruiken. Hij denkt dat alle balletjes die naast de Fairway terechtkomen mogen worden opgeraapt.

Kleine overschatting van gewichthefster Haridy

Bij haar poging om 169 kilogram de lucht in te krijgen gaat het fout voor de Egyptische Haridy. Ze valt achterover en blesseert zich daarbij aan het been. Ze moet van het podium gedragen worden. 

Han slaat matchbal op rand van de tafel en krijgt pas na discussie het punt

Duitsland heeft Japan verslagen in de halve finale van het tafeltennistoernooi voor landen. Over het matchpunt is wel een en ander te doen. Pas na enige discussie wordt beslist dat de bal op de rand van de tafel telt.

Koning Filip feliciteert Thiam telefonisch met haar titel

Wat zou u zeggen als de koning opeens aan de lijn hangt? Bij Nafi Thiam ging dat als volgt.... 

Huwelijksaanzoek tijdens de podiumceremonie van het duiken

De Chinese schoonspringer Qin Kai heeft zijn vriendin He Zi ten huwelijk gevraagd tijdens de podiumceremonie van de finale van de 3 meter plank. Geen onbelangrijk detail voor Kai, "Zilveren" Zi heeft ja gezegd. Ze kreeg daarna emotionele felicitaties van haar "concurrentes".