• home
 • video
 • pas verschenen

  Opvallend: Phelps is niet onder de indruk van boksmoves Le Clos

  Michael Phelps kijkt stuurs voor zich uit.

  Een grappig beeld gisteren uit de wachtkamer van het zwembad in Rio. De Zuid-Afrikaan Chad Le Clos warmt zich op met enkele boksbewegingen, maar zijn rivaal Michael Phelps is allerminst onder de indruk.

  Op de Spelen in Londen klopte Chad Le Clos zwemlegende Michael Phelps op zijn favoriete nummer, de 200 meter vlinderslag. Straks staan de twee opnieuw tegen elkaar in de vlinderfinale.

  Le Clos weet maar al te goed dat die nederlaag nog hoog zit bij Phelps en treiterde die laatste met enkele boksmoves in de wachtzaal. Mcihael Phelps was duidelijk "not amused" en keek nukkig voor zich uit vanonder de kap van zijn trui. Het spektakel straks lijkt nu al verzekerd.

  Bekijk hieronder de beelden: