• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meesseman met Washington onderuit tegen New York

  Meesseman scoorde 20 punten.

  Emma Meesseman heeft in de WNBA een 14e seizoensnederlaag geleden. De Belgische basketbalspeelster ging met haar club Washington Mystics met 81-88 onderuit tegen New York Liberty, de leider in de Eastern Conference.

  Meesseman speelde 29 minuten mee en daarin was ze goed voor 20 punten. Niemand bij Washington deed beter.

  De Mystics bekleden de vijfde plaats in de Eastern Conference. Vrijdag nemen ze het op tegen de Los Angeles Sparks, de club van Ann Wauters. De twee voorgaande duels werden telkens gewonnen door Los Angeles.

  De eerste vier ploegen van elke Conference stoten door naar de play-offs. De Sparks, aan kop in de Western Conference, hebben hun ticket al op zak.