• home
 • video
 • pas verschenen

  Digne (met opvallend neusmasker) voorgesteld bij Barcelona

  Digne tekende voor vijf jaar bij Barcelona.

  Lucas Digne is vandaag officieel voorgesteld bij FC Barcelona. De linksachter - met opvallend neusmasker - hield de bal traditioneel wat hoog in Camp Nou en reageerde ook op zijn transfer. "Het is een hele eer om voor de beste ploeg ter wereld te mogen voetballen", aldus de 22-jarige verdediger.

  Lucas Digne onderging gisteren een neusoperatie om een oude neusbreuk recht te zetten en moet daardoor enkele dagen een masker dragen.

  "Dit is de start van een mooi avontuur", zei Digne, vorig seizoen door AS Roma gehuurd van PSG, bij zijn voorstelling. "Ik was op zoek naar stabiliteit en die vind ik hier. Natuurlijk hoop ik veel aan de bak te komen, maar dat zal de coach beslissen"

  "Spelers als Lionel Messi en Neymar behoren tot de absolute wereldtop en het is een droom om met hen te kunnen spelen", aldus Digne, die deel uitmaakte van de Franse EK-selectie, maar niet in actie kwam.

  Tweets: