• home
 • video
 • pas verschenen

  Zaza komt met excuses voor gemiste penalty: "Dit zal me altijd achtervolgen"

  Simone Zaza trapte zijn penalty hoog over.

  Simone Zaza heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor zijn nogal knullig gemiste penalty tegen Duitsland. De aanvaller van Juventus is vooral zelf droevig als Italiaanse voetballer en fan. "Ik ben ontgoocheld en kwaad op mezelf."

  De ietwat vreemde aanloop van Simone Zaza bij zijn gemiste penalty tegen Duitsland ging de wereld rond. Na het getrippel schoot hij de bal hoog boven het doel van Manuel Neuer.

  "Wat gebeurde, zal me mijn hele leven achtervolgen", zegt Zaza op Instagram, vergezeld van een foto van de Italiaanse ploeg. "Het was het belangrijkste moment voor de ploeg en voor mezelf en ik faalde. Sorry aan alle fans die in ons geloofden.

  "Bovenal wil ik zeggen dat ook ik een fan ben van dit nationaal elftal. Daarom ben ik naast ontgoocheld, triest en kwaad op mezelf, ook trots om een herboren land, verschillend van alle andere, gezien te hebben."

  Bekijk hier nog eens de strafschop en de reactie van de fans aan het hotel:

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...