• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Het genezingsproces van Sofie Goos verloopt traag maar gunstig"

  Sofie Goos blijft voorlopig wel op de dienst intensieve verzorging.

  Triatlete Sofie Goos herstelt volgens haar team BMC-Etixx relatief goed van de messteek die ze kreeg op training. "De onderzoeken hebben geen nieuwe problemen aan het licht gebracht."

  Zondagmiddag werd Goos tijdens een trainingsloop in Park Spoor Noord met een mes neergestoken door een onbekende man. Ze werd geraakt aan haar rechternier en verblijft sindsdien op de dienst intensieve verzorging.

  "Dat blijft voorlopig zo", laat haar team weten. Maar er is ook goed nieuws. "Op basis van alle onderzoeken die vandaag hebben plaatsgevonden, kunnen we meedelen dat het genezingsproces van Sofie Goos traag maar gunstig verloopt. De onderzoeken van vandaag hebben geen nieuwe problemen aan het licht gebracht."

  Goos bedankte ook nog eens iedereen voor de vele steunbetuigingen die ze al kreeg.