• home
 • video
 • pas verschenen

  Nys zet zijn fiets te koop: "Er zit geen motortje in ;-)"

  Nys zorgde voor een geestige ondertoon in de intro van zijn zoekertje.

  Voor de Stichting Tegen Kanker ontdoet Sven Nys zich van zijn trainingsfiets. Na sollicitatiegesprekken met de veldritmeester zelf kiest Nys de nieuwe eigenaar van zijn fluogele vriend op twee wielen.

  "Hallo iedereen, een tijdje geleden ben ik gestopt met veldrijden. Misschien heb je er iets van gehoord", opent Sven Nys zijn zoekertje op 2dehands.be met een kwinkslag.

  "Daarom doe ik mijn trainingsfiets weg. Hij is al goed warmgereden. Maar maak je geen zorgen, hij is helemaal in orde. Ik heb zelfs enkele aanpassingen gedaan, zodat hij nog beter bolt. Nee, geen motortje. ;-)"

  "De trofeeën zal je zelf moeten winnen, want die ik verkoop ik natuurlijk niet. ;-) Ik ben erg gehecht aan mijn fiets, dus ik wil zeker weten dat hij bij de juiste persoon terecht komt."

  "Daarom moet je me voor 1 mei een e-mail sturen waarin je me overtuigt dat deze fiets echt iets voor jou is. Vermeld zeker ook je telefoonnummer, want in de week van 2 mei zal ik de 10 beste motivaties persoonlijk contacteren. Is het een perfect match, dan kan jij de fiets kopen voor 2000 €."

  "De opbrengst (2.000 €) gaat volledig naar Stichting Tegen Kanker. Als peter ligt deze organisatie mij nauw aan het hart. Jaarlijks worden te veel families en fans getroffen door deze vreselijke ziekte."