• home
 • video
 • pas verschenen

  Sjarapova (armblessure) ligt opnieuw in de lappenmand

  Maria Sjarapova blijft kwakkelen.

  Een duel met Serena Williams vergt veel van een lichaam. Vorig jaar hield Maria Sjarapova er na de US Open een beenblessure aan over, nu steekt een armblessure weer de kop op.

  Maria Sjarapova (WTA-6) moest door de blessure aan haar linkeronderarm al afzeggen voor het toernooi van Brisbane, begin dit jaar.

  De rijzige Russin geraakte tijdig opgelapt voor de Australian Open, waarin Serena Williams haar in de kwartfinales op de knieën kreeg. Maar de nukkige armblessure keerde terug. Sjarapova moet daardoor verstek laten gaan voor het hardcourttoernooi in Doha, dat ze in 2005 en 2008 op zak stak.

  Het is trouwens niet de eerste keer dat Sjarapova fysiek lijdt na een ontmoeting met Serena Williams. Vorig jaar beet de 28-jarige Russin in het gras van Wimbledon na een nederlaag tegen de Amerikaanse in de halve fiinales. Sjarapova hield er een beenblessure aan over, waardoor ze later op het jaar moest passen voor de US Open.