• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin wint generale repetitie: "Een fantastische week"

  Goffin heeft zijn eerste trofee al op zak gestoken.

  David Goffin kan met een koffer vol vertrouwen naar de Australian Open afreizen. Onze landgenoot kreeg de Spanjaard Feliciano Lopez klein in de finale van de Kooyong Classic, een demonstratietoernooi in Melbourne.

  "Het was een fantastische week voor mij", vertelt Goffin, die Feliciano Lopez naar huis speelde met 6-4 en 6-2. "Dit is de beste manier om de Australian Open voor te bereiden. De omstandigheden (regen en warmte, red) in dit demonstratietoernooi zijn dezelfde als degene die je op de Australian Open kan verwachten."

  Goffin kijkt in de eerste ronde van de Australian Open Sergiy Stakhovsky (ATP-62) in de ogen. Klaart hij de klus tegen de Oekraïner, dan wacht eventueel Kyle Edmund in de tweede ronde.