• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester City moet Nasri nog 3 maanden missen

  Samir Nasri viel een maand geleden uit in de aanloop naar City-Sevilla.

  Vincent Kompany en Kevin De Bruyne zullen de eerste maanden nog niet samenspelen met Samir Nasri. De hamstringblessure van de Franse middenvelder is ernstiger dan gedacht en herstelt maar moeizaam. Nasri blesseerde zich eind oktober in de aanloop naar het Champions League-duel tegen Sevilla.

  City-coach Manuel Pellegrini hoopte Nasri komend weekend te recupereren voor de topper tegen Liverpool. Maar daar komt niets van in huis, integendeel. Nasri laat op Twitter weten dat hij nog drie maanden out is. Met een foto erbij op krukken.

  Hij toont zich wel strijdvaardig: "What doesn't kill you, makes you stronger. Ik kom beter dan ooit tevoren terug."

  Tweet: