• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hamburg-spelers vormen indrukwekkend clubschild

  Ook de jeugd mocht mee op de ploegfoto bij Hamburg.

  Zorgt Hamburg voor een nieuwe trend bij de voetbalploegen in Europa? In plaats van de klassieke foto met het eerste elftal en de staf koos de Noord-Duitse club dit jaar voor een heel andere aanpak.

  Heel wat ploegen hoopten in de laatste dagen van de transferperiode nog een witte merel binnen te halen. Nu de transferperiode overal voorbij is, nemen de clubs een nieuwe ploegfoto met hun nieuwste aanwinsten. Bij Hamburg zagen ze het dit jaar groots.

  Alle spelers van Hamburg, gaande van de U11 tot de A-kern, poseren fier op de nieuwe ploegfoto van de club. In een knappe choreografie vormen alle spelers het embleem van de club. Centraal is er een plaatsje voorzien voor Dino, de mascotte van de ploeg.

  De tweet van Hamburg: