• home
 • video
 • pas verschenen

  Halve finales van de vrouwen worden verschoven naar vrijdagavond

  Regendruppels in New York.

  Tijdens de eerste dagen ging de US Open gebukt onder tropische temperaturen, nu is het de regen die stokken in de wielen steekt. Daardoor spelen de vrouwen hun halve finales pas vanaf vrijdagnamiddag 17u Belgische tijd.

  De US Open heeft de voorbije dagen moeten afrekenen met enkele fikse regenbuien en ook donderdag wordt veel regen verwacht. Normaal gezien stonden de halve finales bij de vrouwen vannacht vanaf 1u Belgische tijd op de agenda, maar die vlieger gaat niet op.

  De wedstrijden worden verschoven naar vrijdagnamiddag 17u. Bij de laatste vier botst het Amerikaanse topreekshoofd Serena Williams (WTA-1) op de Italiaanse Roberta Vinci (WTA-43) en treft de als tweede geplaatste Roemeense Simona Halep (WTA-2) de Italiaanse Flavia Pennetta (WTA-26).

  De halve finales voor mannen - duels tussen Novak Djokovic (ATP-1) en titelverdediger Marin Cilic (ATP-9) en tussen de Zwitsers Roger Federer (ATP-2) en Stan Wawrinka (ATP-5) - worden vrijdagavond vanaf 23u Belgische tijd gespeeld.

  Tweet: