• home
 • video
 • pas verschenen

  Sponsor VDK en AA Gent blijven elkaar trouw

  VDK blijft de shirtsponsor van AA Gent.

  VDK blijft nog vijf jaar langer de shirtsponsor van AA Gent. De spaarbank prijkt al bijna 30 jaar op de truitjes van de landskampioen. Beide partijen zijn opgetogen over de nieuwe overeenkomst.

  Ivan De Witte, de voorzitter van AA Gent, was bijzonder tevreden met de verlenging van het sponsorcontract. "AA Gent wil zijn loyauteit bevestigen naar een partner die bijzonder belangrijk is geweest in de voorbije periode. Maar naast deze loyauteit is AA Gent ook tevreden over de waarde van het contract", zegt De Witte.

  "De club krijgt een krachtige financiële injectie en kan werken aan een verdere uitbouw in de toekomst. We beklemtonen hiermee ook onze verankering in de Gentse regio."

  Ook bij VDK kijken ze uit naar de toekomst. "Sinds de start van de sponsoring in 1988 beleefden we met AA Gent goede en kwade tijden, zowel sportief als extra-sportief", zegt directeur-generaal Leen Van den Neste. "Met deze hernieuwing van het sponsorcontract willen we ons vertrouwen en onze waardering bevestigen voor het fraaie werk van de club onder impuls Ivan De Witte en Michel Louwagie."

  "Zij slaagden er niet alleen in de historische schuldpositie van de club weg te werken, ze wisten tegelijkertijd de verhuis te realiseren naar de mooiste voetbaltempel van België én met de landstitel bovendien een sportieve kroon op het werk te zetten."